Value4HR start steevast met achterhalen wat er speelt in uw organisatie. Met een slimme assessmenttool hebben we snel inzicht in uw organisatie en haar belangrijkste behoeften. Wat is de verborgen dynamiek? Wat maakt uw organisatie bijzonder? Hoe wendbaar en innovatief is hij? En in welke fase van de digitale transformatie bevindt uw organisatie zich?

Het slimme assessment werkt op basis van patroonherkenning en slimme algoritmen (kunstmatige intelligentie). Het vraagt niet om meningen, maar baseert zich op feiten en gedrag. Hierdoor kunnen we u een objectief beeld geven van uw organisatie nu en de te verwachten ontwikkelingen. Het uitvoeren van een slim assessment is hierdoor veel effectiever, sneller en goedkoper dan het inhuren van een consultant. Het resultaat verraste klanten tot nu toe eigenlijk altijd.

Het slimme assessment werd al met succes toegepast bij zo’n 900 projecten in Nederland, Europa en de USA. De onderwerpen van het assessment kunnen we afstemmen op uw organisatie. Ook actuele onderwerpen zoals de privacywetgeving kunnen we erin meenemen.